Hansen og Pedersen

“Mor jeg er bange” premiere på CPH:DOX

Hansen & Pedersen er stolte af at have hele 3 film på programmet til CPH-DOX 2017. I blandt de 3 er ”Mor jeg er bange”,  som Hansen & Pedersen har produceret.

 

Vi kalder dem ‘særligt sensitive’. De børn og unge, der uden umiddelbar årsag lider af angst – angst for mørke, for lejrskoler, for at gå i skole og ikke mindst for at være væk fra deres forældre – bare et kort øjeblik. ‘Mor jeg er bange’ følger på nærmeste hold t0 piger, der alle lider af voldsom angst og derfor sammen med deres forældre begynder i et behandlingsforløb hos børnepsykologerne, Cool Kids. Angst blandt børn og unge er et vigtigt, men også underbelyst emne, og denne film giver derfor tiltrængt indsigt i, hvordan angsten faktisk manifesterer sig hos de to piger og deres familier. Her er normal skolegang nærmest en umulighed, ligesom samværet forældrene imellem også bliver sat på prøve – for hvordan skal man så kunne bevare blot en smule romantik, når ens barn ikke kan klare bare to minutter uden forældrenes nærvær? Gennem ‘Mor jeg er bange’ får vi lov til at kigge med i børnenes psykologforløb og ned i de værktøjskasser, familierne får stillet til rådighed til på sigt at kurere børnenes angst. Værktøjer, der virker for nogen, men ikke for andre.

 

Filmen har premiere d.25.3 på Bremen Teater kl 13:00.

Filmen følges op med et oplæg om børn med angst fra psykolog Søren Benedikt Pedersen og terapeut Gry Ravn Rønne fra Cool Kids Klinik.

 

Billetter kan købes på https://cphdox.dk/en/programme/film/?id=263